Tapahtumat

TUrVoKe järjestää liikuntatapahtumia ympäri vuoden. Tulevat tapahtumat löytyvät tarkemmin alta.

Talviliikuntaviikko 2022


Talviliikuntaviikko on täällä, ja nyt suurempana kuin koskaan!

Mistä on kyse???

Tolu, TUrVoKe ja Akateeminen Mahti järjestävät yhdessä 21.–25.2. (vko 8) Talviliikuntaviikon koko korkeakouluyhteisölle. Tapahtuma on mahdollisesti tuttu keskustan yliopistolla tai TAMK:ssa opiskelleille, mutta pandemian vuoksi tapahtumaa ei ole hetkeen järjestetty. Viikon ideana on tarjota talvisia matalankynnyksen liikunta-aktiviteettejä viikon jokaisena päivänä ympäri Tamperetta. Tapahtumat ovat luokkaa mäenlaskua, hankipalloa, luistelua, saunomista,…. Uutena olemme päättäneet tuoda mukaan pienen siivun wappuperinnettä ja talviliikuntaviikko järjestetään tänä vuonna rastikierroksena. Wapun tapaan tarkoituksena on kerätä joka päivältä merkki talviliikuntapassin. Täydestä passista saa kunniaa sekä mainetta, ja haalarimerkki osoituksena tästä.

Tule viihtymään ja ota kaverisikin mukaan nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja hauskoista aktiviteeteista.


Tldr

Mitä: Talviliikuntaviikko

Milloin: 21.–25.2.2022 viikko 8

Missä: Ympäri Tamperetta

Miksi: Koska monia eri mahdollisuuksia kokeilla hauskoja talviliikuntalajeja!!!


Tapahtumakalenteri julkaistaan somessamme, kun saamme kaikki tekijät ja aktiviteetit sovitettua viikolle. Ota tapahtuma siis seurantaan Facebookissa ja seuraa meitä myös Instagramissa.

Syyskokous 2021

Sääntömääräinen syyskokous pidetään 25.11.2021 Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, Festian pienessä salissa FA032.

Kokouskutsu

Talousarvio 2022

Toimintasuunnitelma 2022


Hae TUrVoke:n hallitukseen vuodelle 2022 tästä linkistä. Ilmoita kiinnostuksesi hallitukseen hakemisesta täyttämällä lomake ennen syyskokousta tai ilmoita kiinnostuksesi kokouksessa.

Carousel imageCarousel imageCarousel image