Saunan Yhteystiedot ja varaaminen

Osoite ja sijainti

Kalevantie 3 C 33, 33100 Tampere

Sauna sijaitsee 0,5 km Tampereen keskustasta, 100 m Tampere-talosta ja aivan Tampereen yliopiston uuden kirjaston (Linna) vieressä. Sisäänkäynti saunalle on talon Kalevantien puoleisella sivulla.

Varaaminen

Sauna varataan henkilökohtaisesti saunavastaavalta sähköpostitse osoitteesta ythssauna@gmail.com


Jos epäilet, että sähköpostiviestisi on hukkunut johonkin tai tarvitset kiireellisesti vastauksen johonkin, saunavastaavaan voi ottaa yhteyttä WhatsAppin tai Telegramin kautta (Aleksi Niskanen, +358409664701/@Niskarello). Varaus tulee kuitenkin aina tehdä sähköpostin kautta.

Ilmoita varausta tehdessäsi:

Vuokra-aika alkaa MA-PE aikaisintaan klo 18, LA-SU ja arkipyhien aattona aikaisintaan klo 15. Saunalta tulee poistua viimeistään klo 01. Erikseen sovittuna aikaisempi avaus saattaa olla mahdollista.

Saapuminen saunalle

Saunalle saapuu avaaja sovittuna ajankohtana, joka samalla esittelee tilat sekä kertaa saunan säännöt. Saavuthan ajoissa paikalle. Vuokraajalle ei jää avaimia, joten avauksen jälkeen saunalla on oltava vähintään yksi henkilö joka huolehtii, että muut pääsevät sisälle.

Vuokraehdot ja saunan säännöt

Tilojen vuokraaja sitoutuu vuokraehtoihin ja huolehtii sääntöjen noudattamisesta.

Vuokraehdot

Saunan säännöt

Laskutus

Lasku lähetetään saunaillan jälkeen sähköpostilla varauksen tehneelle henkilölle ellei toisin sovita. Maksun viite ja tilinumero löytyvät laskusta, ja laskun lähettämisessä saattaa kestää parikin viikkoa ellei nopeampaa laskutusta pyydetä erikseen. Laskun eräpäivä on 14 vuorokautta laskun lähettämispäivämäärästä. Saunaa ei voi vuokrata käteisellä missään olosuhteissa.

Huomattavasti lisää siivoustyötä vaativat jäljet, esim. oksennukset, sekä saunan kalusteiden tai varusteiden tuhoaminen/hälytykset eivät sisälly vuokrahintaan, vaan laskutetaan erikseen.