Lentopallo

Tampereen Teekkareiden Lentopallokerho -TTLK

Tampereen Teekkareiden Lentopallokerho, tuttavallisemmin TTLK on Tampereen Hervannassa toimiva opiskelijajärjestö. Meidän kerhon jäsenet pääsevät pelailemaan salivuoroillamme Tamppi-areenalla ja meidän miesten ja naisten joukkueilla on mahdollisuus pelata Tampereen paikallissarjaa. Lisäksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan alkeiskursseja ja lentopallo- tai biitsiturnauksia.

Mukaan pääsee kaikki lenttiksestä kiinnostuneet Tampereen korkeakouluopiskelijat kampuksesta riippumatta! Voit ilmaantua treeneihin tai laittaa viestiä etukäteen joukkueiden vastuuhenkilöille, joiden yhteystiedot löytyy Joukkueet-välilehtien kautta. Joukkueen peleihin ei ole välttämättä pakko osallistua, vaan voit tulla pelailemaan vuoroillemme muuten vaan.

TTLK:n hallituksen sähköposti: ttlk(at)lists.tuni.fi 

https://webpages.tuni.fi/ttlk/

Miesten joukkue

Miesten joukkue pelaa keväällä Tampereen paikallissarjaa, jossa pelit pelataan iltaisin viikolla. Meidän joukkueella ei ole valmentajaa, vaan vedetään treenejä omin voimin. Pääsääntöisesti treenit koostuvat lämmittelystä ja pelailusta. Uusia pelaajia otetaan mielellään mukaan, mutta olisi hyvä, jos sinulla olisi jotain aiempaa kokemusta lentopallon pelaamisesta!

Joukkueen vastuuhenkilö Artun telegram: @aheinonenn

Naisten joukkue

Naisten joukkue pelaa Tampereen paikallissarjaa aika monetta vuotta putkeen! Paikallissarja on mukavaa höntsäilyä, eikä meidän joukkueella ole valmentajaa, vaan pyöritetään treenejä ja pelejä omin voimin. Pelejä pelaillaan noin kerran viikossa iltaisin. Joukkueeseen pääsee kaikki halukkaat mukaan, mutta olisi toivottavaa, että jotain entistä taustaa lentopallon parista löytyisi.

Joukkueeseen otetaan enemmän kuin mielellään uusia pelaajia! Joukkueen vastuuhenkilö Hennan telegram: @HennaKopi