Salibandy (miehet)

SBS SOITTORASIA

SBS Soittorasia RY:n (perustettu 2004) tarkoitus on edistää salibandykulttuurin leviämistä Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa ja luoda opiskelijoille loistavat mahdollisuudet pelata salibandya opintojen ohessa joko kilpa- tai harrastesarjoissa. Soittorasian tavoitteina on myös tehdä Tampereen yliopistoa ja muita yhteistyökumppaneitaan tunnetummiksi sekä urheilukentillä, että niiden ulkopuolella. 

Seura koostuu noin 120 pelaajasta, jotka pelaavat 5 joukkueessa. Neljä joukkueista pelaa liiton sarjoissa ja viides lähinnä höntsymielessä. Kotikenttänä on Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen Tamppi Areenalla

SBS Soittorasia RY tarjoaa ohjattua harjoittelua jäsenilleen läpi vuoden. Varsinaisen kilpakauden aikana harjoittelussa keskitytään lajinomaisiin harjoitteisiin, kun taas kesäkaudella paneudutaan fyysisen kunnon kohentamiseen. Soittorasia järjestää myös erilaisia virkistys- tai talkootapahtumia jäsenilleen läpi vuoden. Lisäksi seura osallistuu Yliopiston vuotuisille Liikuntamessuille sekä järjestää sählyturnauksen Hervannassa. 

TULE MUKAAN


https://www.soittorasia.net/